​Opbygning af udendørs trappe tilbydes

Et godt valg til udligning af niveauforskelle på grunden

​Har du problemer med niveauforskelle og forskellige terræner på din grund, så er en trappe mange gange en rigtig god løsning for at udligne niveauerne. Det kan for eksempel være mellem terrassen oppe og haven nede.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan en havetrappe kan udformes. Hos Kim Christiansen Brolægning kan vi hjælpe dig med enhver form for opbygning af udendørs trappe. Det kan være alt lige fra en lille repos foran en dør til store og brede trapper fra en terrasse ned til haven.

Vi tilbyder en professionel, smuk og ikke mindst solid opbygning af udendørs trappe for både private husejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. Fra vores egen adresse i Gilleleje kører vi ofte ud til projekter hos vores kunder i lokalområdet, Helsingør, Hillerød og mange andre dele af Nordsjælland.​

Vælg mellem mange forskellige stilarter

Trapper kan udformes i mange forskellige stilarter. Er du til belægningssten med runde og bløde kurver, eller er du mere til de lige og stilrene linjer med trappesten i beton? 

Vi hjælper dig med at sikre en solid opbygning, uanset om du ønsker en rund eller firkantet trappe, og uanset om du ønsker en stentrappe eller en flisetrappe. 

Vi giver desuden gerne vores syn på sagen, og sammen finder vi frem til den bedst mulige løsning.​

Vi har mere end 20 års erfaring

Når du vælger at lade os stå for din opgave i forbindelse med opbygning af udendørs trappe til udligning af forskelle i niveau, så kan du altid forvente at få et professionelt resultat i højeste kvalitet. Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi ved, hvad der skal til for at sikre dig et solidt og smukt resultat.

Kontakt os og indhent et tilbud på opbygning af udendørs trappe

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din belægning eller for at indhente et uforpligtende tilbud på en professionel opbygning af udendørs trappe.​

INDHENT ET SKRÆDDERSYET TILBUD

Ønsker du hjælp med anlægsarbejde? Indhent et gratis tilbud på din opgave her.

Ønsket brolægning
Området
Optagelse af gammel belægning

Tilvalg

Dine kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS I DAG

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Kim Christiansen Brolægning ApS

Bavne ager 155, 3250 Gilleleje

Klik her for rutevejledning

CVR: 31276454

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 66 91 73

E-mail: info@kcb.dk