Ny indkørsel belagt med fliser eller sten

Anlægning af ny indkørsel eller andet parkeringsareal

​Hos Kim Christiansen Brolægning har vi mere end 20 års erfaring inden for brolægning, og vi står dermed til din rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til at få anlagt en ny indkørsel på din grund eller et parkeringsareal ved din virksomhed.

Vi arbejder for både private husejere og erhvervskunder i Gilleleje, Hillerød, Helsingør og omegn samt i hele det øvrige Nordsjælland.​


​Vi sikrer dig en solid og holdbar belægning

​Når man skal have etableret en flisebelægning i sin indkørsel, eller en anden form for parkeringsmulighed, så er det vigtigt, at man opbygger en god og stabil bund. Mange tror, at en tykkere flise eller sten kan sikre, at belægningen holder til de tunge køretøjer, men er bunden ikke tilstrækkelig god, så er det, man kan risikere de knapt så kønne kørespor, og der er en tykkere flise som regel ikke nok.

Vi giver selvfølgelig gerne vores syn på sagen, og vi rådgiver og vejleder dig omkring, hvad vi vil gøre i den pågældende situation. Skal der graves af og etableres en solid bund, er dette ingen hindring. Vi stiller selvfølgelig op med det maskinudstyr, der skal til for at sikre en god stabil bund til en ny indkørsel.

Vi arbejder med alle flise- og stentyper

I forbindelse med anlægning af en ny indkørsel eller en anden form for parkeringsareal så er der rigtig mange forskellige muligheder i forhold til valg af sten eller fliser. Vi arbejder med alle sten- og flisetyper. Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Beton fliser
  • Granit fliser
  • Chaussesten
  • Brosten
  • Kantsten.​

Vi har stor erfaring inden for anlægning af indkørsler, terrasser og andre former for brolægning, og vi tilbyder derfor gerne kyndig rådgivning og vejledning i forhold til valg af stentype, så du kan få det udtryk, som du ønsker.​

Kontakt os og hør mere eller få en pris på dit belægningsarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med anlægningen af en ny indkørsel eller et andet parkeringsareal eller for at indhente et uforpligtende tilbud på lægning af fliser.

INDHENT ET SKRÆDDERSYET TILBUD

Ønsker du hjælp med anlægsarbejde? Indhent et gratis tilbud på din opgave her.

Ønsket brolægning
Området
Optagelse af gammel belægning

Tilvalg

Dine kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS I DAG

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Kim Christiansen Brolægning ApS

Bavne ager 155, 3250 Gilleleje

Klik her for rutevejledning

CVR: 31276454

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 66 91 73

E-mail: info@kcb.dk