Medlem af Byg Garanti

+20 års erfaring

Medlem af Brolæggerlauget

​ENTREPRENØR MED MANGE ÅRS ERFARING INDEN FOR FAGET​

​Kim Christiansen Brolægning startede i 2000 og består i dag af tolv engagerede og kompetente medarbejdere. Vi er en entreprenør, som kan løse enhver arbejdsopgave på området.

Så hvis du er på udkig efter en kompetent entreprenør i Gilleleje, Hillerød, Nordsjælland, Helsingør eller andetsteds på Sjælland? - Så er vi et godt bud.

Med 18 års erfaring inden for faget, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt brolægningsarbejde. Vi varetager opgaver med alt fra mindre terrasser til større parkeringspladser, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for at få hjælp til dit næste projekt. 

​PÅLIDELIG ENTREPRENØR MED FOKUS PÅ FLEKSIBILITET OG HØJ KVALITET

Vores kundekreds er alsidig og omfatter blandt andet virksomheder inden for mange forskellige brancher, boligselskaber, som vi har faste aftaler med, samt private husstande. 

Vi er en pålidelig entreprenør, som holder sine aftaler i forhold til tid, tilbud og pris.

Vi lægger vægt på en lille administration og at have faste medarbejdere, så vi kan tilbyde vores kunder en høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde. 

Derudover er vi kendetegnet ved en stor fleksibilitet samt fornuftige priser hele vejen rundt.

Kontakt vores entreprenør for at høre mere om vores brolægningsydelser

Vi er et pålideligt entreprenørfirma, som kan løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi garanterer grundighed, holdbare resultater lige efter dine ønsker, og bestræber os på, at gøre det til en billig pris.

Skal vi finde et godt tilbud på din opgave, så kontakt os på telefon 21 82 02 83 eller på mail info@kcb.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent et skræddersyet tilbud​

Ønsker du hjælp med anlægsarbejde? Indhent et gratis tilbud på din opgave her.

Ønsket brolægning
Området
Optagelse af gammel belægning

Tilvalg

Dine kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af

Kim Christiansen Brolægning ApS

CVR: 31276454

Telefon: 21 82 02 83

E-mail: info@kcb.dk

Bavne ager 155

3250 Gilleleje - Rutevejledning