Medlem af Byg Garanti

+20 års erfaring

Medlem af Brolæggerlauget

ANLÆGNING AF HAVE TILBYDES AF PROFESSIONEL ANLÆGSGARTNER

Går du og drømmer om at få piftet din have op?

- Så kan Kim Christiansen Brolægning med fordel hjælpe dig. Vi tilbyder anlægning af have hos kunder i og omkring Gilleleje, Hillerød, Helsingør og Nordsjælland. og kommer også ud til kunder over resten af Sjælland.

Som brolægger har vi også specialiseret os i at varetage opgaver inden for anlægsarbejde til en god pris. Uanset om det er en stor eller lille omlægning eller anlæg af have, så hjælper vi gerne med rådgivning og faglig ekspertise, så at det bliver lige, som du ønsker.

Kompetent inspiration og rådgivning til anlægning af have

Som kunde kan det være ofte være svært at få sine ideer formidlet videre, så du får det, du går og drømmer om.​

Derfor sætter vi som anlægsgartner altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi sammen kan tale om, hvilke ønsker og forventninger du har til din kommende anlægning af have.

​Mangler du inspiration til anlæg af have, så hjælper vi også gerne med dette. Ligesom vi også gerne rådgiver dig omkring vedligeholdelse af haven. Alt dette tilbyder vi til fornuftige priser. Vi vil gerne være en billig anlægsgartner der, trods de lave priser, altid leverer veludført arbejde til tiden.

Ring for at aftale nærmere

Skal vi forvandle din have til din drømmehave, så kontakt os med det samme for at lave en aftale, der passer ind i din kalender. Vi står altid klar til at gå i gang med nye projekter til anlægning af have - store som små.

Du kan kontakte os på telefon 21 82 02 83 eller på mail info@kcb.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud til dig.

Indhent et skræddersyet tilbud​

Ønsker du hjælp med anlægsarbejde? Indhent et gratis tilbud på din opgave her.

Ønsket brolægning
Området
Optagelse af gammel belægning

Tilvalg

Dine kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af

Kim Christiansen Brolægning ApS

CVR: 31276454

Telefon: 21 82 02 83

E-mail: info@kcb.dk

Bavne ager 155

3250 Gilleleje - Rutevejledning