​Fliseterrasse der matcher dine ønsker og behov

Drømmer du om en ny terrasse med fliser eller belægningssten?

Om sommeren ser mange folk deres terrasse som deres anden stue. Det er her, mange nyder lækker grillmad sammen med familie og venner, og hvor man kan sidde ude og slappe af i en god stol. Derfor er det vigtigt for os, at du får lige præcis den fliseterrasse, som du kunne tænke dig.

Vi tilbyder anlægning af terrasse med fliser eller belægningssten for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Gilleleje, Helsingør, Hillerød eller omegn, eller mange andre steder i Nordsjælland.​

Vælg mellem mange forskellige typer sten og fliser

​Vi arbejder med alle typer sten og fliser, som vi har både kompetencerne og erfaringen til at lægge i et smukt mønster, så du kan få lige præcis den belægning på din nye fliseterrasse, som passer til dit hus og dine øvrige udendørsomgivelser. Du kan blandt andet vælge mellem følgende fliser og sten:

  • Beton fliser
  • Granit fliser
  • Chaussesten
  • Brosten
  • Kantsten
  • Fliser i forskellige størrelser, farver og tykkelser.​

Vi hjælper dig med kyndig rådgivning og vejledning

​Oftest er vores kunder meget i tvivl om, hvilken stil eller farve på belægningen der passer til lige netop deres hus, eller hvad de kan gøre for at holde ukrudtet nede på deres belægning.

Alle disse spørgsmål, og mange flere, hjælper vi gerne med at svare på, så du kan få lige præcis det resultat, som du ønsker. Vi har mere end 20 års erfaring inden for brolægning, og vi står altid til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning.

Kontakt os og få beregnet en pris på din nye fliseterrasse

​Hvis du kunne tænke dig en smuk og solid fliseterrasse i din have eller på dit udendørsareal, så står vi klar til at hjælpe dig. Du skal bare kontakte os for at få beregnet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på dit kommende belægningsarbejde.

Vi har mere end 20 års erfaring, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige belægning, der imødekommer alle dine ønsker og behov.

INDHENT ET SKRÆDDERSYET TILBUD

Ønsker du hjælp med anlægsarbejde? Indhent et gratis tilbud på din opgave her.

Ønsket brolægning
Området
Optagelse af gammel belægning

Tilvalg

Dine kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS I DAG

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Kim Christiansen Brolægning ApS

Bavne ager 155, 3250 Gilleleje

Klik her for rutevejledning

CVR: 31276454

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 66 91 73

E-mail: info@kcb.dk