Medlem af Byg Garanti

+20 års erfaring

Medlem af Brolæggerlauget

​Susanne og Torben Eriksen er flyttet i et hus fra 60’erne, hvor de har ønsket at få moderniseret belægningen omkring huset. Efter at have set en annonce i avisen ringede de til Kim, som inden længe var i gang med opgaven.

”Det hele har fungeret rigtig godt. Kim og hans friske unge medarbejdere har været meget servicemindede, positive og effektive. Det har været et meget behageligt samarbejde, hvor de uden tvivl har udført et professionelt stykke kvalitetshåndværk,” fortæller Torben Eriksen.

”Kim er en solid håndværker. Han gør alt, hvad han kan for at leve op til kundens ønsker, og så er han meget fleksibel. Han er effektiv med at få gennemført arbejdet og får det lavet inden for de lovede terminer. Jeg kan kun anbefale ham til andre,” fortæller Torben videre.

Vi har været fuldt ud tilfredse med både processen og resultatet. Det er et ret stort areal, de har lavet, og det har de gjort rigtig pænt. Vi er især tilfredse med, at Kim giver garanti på det arbejde, han har lavet. Skulle der opstå fejl eller mangler, ringer vi bare til Kim, som så kommer og udbedrer det,” slutter Torben Eriksen af.

Indhent et skræddersyet tilbud​

Ønsker du hjælp med anlægsarbejde? Indhent et gratis tilbud på din opgave her.

Ønsket brolægning
Området
Optagelse af gammel belægning

Tilvalg

Dine kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af

Kim Christiansen Brolægning ApS

CVR: 31276454

Telefon: 21 82 02 83

E-mail: info@kcb.dk

Bavne ager 155

3250 Gilleleje - Rutevejledning